Tietoa meistä

Sportiro on kesällä 2005 perustettu cheerleading- ja tanssialan yritys. Yritys aloitti myymällä Kaepan kenkiä autotallista, sillä tuolloin Suomesta vielä saanut cheerleading-kenkiä. Toiminta on kehittynyt jatkuvasti ja nykyään meillä on erittäin kattava tuotevalikoima eri tuotteita ja tuotemerkkejä ja oma myymälä Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Tavoitteemme on mahdollistaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset olosuhteet harjoitteluun tarjoamalla juuri cheerleadingiin ja cheertanssiin sopivimpia tuotteita.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot:

Rakkaudesta lajiin

Iiro perusti Sportiron, jotta cheerleading-kenkiä saisi myös Suomesta. Lähes koko henkilökuntamme on lajin parista ja teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomi pysyy yhtenä cheerleadingin kärkimaista.

Yhteisöllisyys

Tavoitteenamme on olla aktivinen toimija Suomen cheerleading-yhteisössä. Jotta Suomi pysyy jatkossakin maailman kärjessä, on tärkeää, että koko cheerleading-yhteisö toimii yhdessä ja resurssit saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Vastuullisuus

Haluamme, että myös tulevilla sukupolvilla on hyvät elinolot planeetallamme ja kaikkia ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti. Työntekijöiden tasavertainen kohtelu. Eettisyys

Ole huomenna parempi kuin tänään

Kilpaurheilutausta -> toiminnan jatkuva kehittäminen. Avoin palautteelle

Yhteystiedot

SPORTIRO OY

  • Energiakatu 3 (4 kerros)
  • 00180 Helsinki, Finland
  • help@sportiro.fi
  • 040 6430045
  • Y-tunnus: FI 2106969-9
  • www.sportiro.fi

Tarjouspyynnöt ja ryhmätilaukset: tilaukset@sportiro.fi