Tietoa joukkue-, seura- ja ryhmätilauksista

Alla informaatiota joukkue-, seura- ja ryhmätilauksiin liittyen

Olemme luoneet uuden sivuston www.skillzgear.fi joukkueita, seuroja ja ryhmiä ajatellen. Sivustolle olemme keränneet mielestämme kivoimmat tuotteet esille. Tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme interaktiivinen katalogi jota on helppo ja selkeä käyttää. 

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita monilta eri valmistajilta. Suosituimpana CRAFT TEAM WEAR joukkue- ja seuramallistot. Autamme tarvittaessa myös tuotteiden ulkoasun suunnittelussa ja grafiikoiden luomisessa. Vuosien kokemus auttaa meitä suosittelemaan sopivimpia tuotteita sekä painatustekniikoita.

Ryhmätilauksissa pystymme tarjoamaan myös edullisemmat hinnat kustomoimattomista tuotteistamme jo 5 kpl tilauksista alkaen. Huomioithan että esimerkiksi kengissä mallia ei ole rajoitettu, vaan ryhmätilauksessa voit vapaasti yhdistellä eri kenkämalleja.

Toimitamme myös tarvittaessa sovituskoot useista vaatteista, jotta saatte varmasti sopivan kokoiset ja malliset tuotteet.

Tsekkaa uudet sivumme (www.skillzgear.fi) ja ole yhteydessä sivuston kautta tai voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme s-postitse tilaukset@sportiro.fi niin autamme mielellämme ja tarjoamme vaihtoehtoja tarpeisiinne!

VINKKI! skillzgear.fi on täydellinen apuväline jos haluatte perustaa seurakaupan seurallenne Sportiron nettisivuille. Lisäinfoa seurakauppa palvelustamme SEURAKAUPPA.

 

CHECK OUT SOMETHING NEW!