Toimitusehdot

TOIMITUKSET JA MAKSUTAVAT

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro (€) valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tai jälkitoimittaa osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839- 7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Sportiroon.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

PAYPAL MAKSU

Maksu tapahtuu PayPal –palvelun kautta. PayPal –palvelua käyttäessäsi sinun ei tarvitse luovuttaa luottotietojasi, vaan ne pysyvät vain PayPalin tiedossa.

TOIMITUSTAVAT

Toimitustavat vaihtelevat maittain. Maakohtaiset toimitustavat löydät tilausta tehdessäsi Ostoskorista kohdasta Toimitustapa.

TILAUSTEN KÄSITTELY- & LÄHETYSAIKA

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekohetkestä. Toimitus saattaa viivästyä, jos tilaamiasi tuotteita ei löydy heti varastostamme.

Mikäli tuote pääsee loppumaan ja tuotteella on hankala saatavuus, toimituksessa saattaa kestää jopa kuukausia. Jos näin tapahtuu, ilmoitamme asiasta sähköpostitse ja sovimme erikseen menettelytavasta. Tällaiset tapaukset ovat kuitenkin hyvin harvinaisia www-sivujen reaaliaikaisen varastotilanteen ansiosta.

Tuotteiden reaaliaikainen varastotilanne näkyy www-sivuillamme, mutta suuremmissa tilauksissa tuotteiden saatavuutta kannattaa erikseen tiedustella sähköpostitse osoitteesta help@sportiro.fi.

Sportiro ei vastaa ulkoisista syistä aiheutuneista toimitusten myöhästymisistä, kuten esimerkiksi valmistajan kyvyttömyydestä toimittamaan kyseistä tuotetta tai tuotteiden jäämisestä tulliin.

TUOTEPALAUTUKSET (SUOMESSA)

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 30 päivän sisällä. Palautuksessa tuotteiden osuus maksusta hyvitetään tilillesi 30 päivän kuluessa palautuksen käsittelystä. Palautuksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa meille tilinumero, jonne rahat palautetaan, sekä liittää täytetty palautuslomake lähetykseen. Mikäli kumpaakaan dokumenteista ei ole asiakaspalautuksen mukana, palautuksen käsittely viivästyy.

Jos haluat rahat takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Emme palauta alkuperäisen lähetyksen postimaksun osuutta. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Kaikissa vaihto- ja palautustapauksissa, tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Kaikissa tapauksissa tuote kuuluu paketoida kunnolla, sekä lähettää takaisin meille. Pakettiin tulee liittää lähetyslista ja palautuslomake.

Tilausmyyntituotteina valmistettavilla yksilöidyillä (personoiduilla) tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Tilausmyyntituotteille vaihto-oikeus on voimassa ainoastaan tapauksessa, jossa yksilöity tuote on viallinen. Tilausmyyntituotteita ei voida palauttaa.

Postin pakettilähetyksissä tilaa palautuskoodi osoitteestawww.posti.fi/palautapaketti Syötä palveluun alkuperäisen lähetyksen lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi ilman välilyöntejä), joka löytyy sinulle saapuneen paketin päältä tai tilauksen tiedoista nettisivuiltamme. Kirjoita palvelusta saamasi koodi pakettiin isolla, selvällä käsialalla. Palauta paketti palvelusta saamasi ohjeen mukaan joko Postiin tai Paketti-automaattiin.

Kirje- ja DHL:n lähetyksissä, vie paketti lähimpään Postiin ja mainitse henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus Sportiro Oy:lle (asiakaspalautusnumero 615531). Tarjoamme tuotteille yhden vaihto-/palautuskerran ilmaiseksi, minkä jälkeen veloitamme Postin normaalin kuljetushinnaston mukaisesti lisäpalautuksista/-vaihdoista.

VEROT

EU –alueella erillistä tulliveroa ei tarvitse maksaa tilauksesta vaan kaikki tarvittava sisältyy jo tuotehintaan.

HUOM! Ahvenanmaan maakunta ei kuulu Euroopan yhteisön arvonlisävero- eikä valmisteveroalueeseen. Kun maksat veroa tilauksesta, niin lähetä meille kuva kuitista sekä tilinumerosi IBAN muodossa, niin palautamme rahat veron osuudesta takaisin.

EU:n ulkopuolisissa tilauksissa tuotteiden hintaan ei sisälly arvonlisäveroa. Huomioithan että, EU:n ulkopuolelle tilattaessa maksat itse mahdolliset arvonlisävero- ja tullimaksut.

MUUTA

Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (useita viikkoja) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi.

Mikäli sportiro.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Sportiro ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaajana päätät haluatko toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet yhdessä erässä, jolloin tilauksesi toimitetaan sinulle kokonaisuudessaan pisimmän toimitusajan mukaan. Näin säästyt mm. turhilta postikuluilta. Mikäli haluat, että jokin nopeammin saatavilla oleva tuote toimitetaan sinulle erillisellä postimaksulla, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse. Helpotat työtämme, jos liität mukaan saamasi tilausvahvistuksen/tilausnumeron.

FAQ

Mitä tulee tehdä, jos vastaanotan väärän tuotteen?

Jos olemme lähettäneet väärän tuotteen, vaihdamme sen heti oikeaan tuotteeseen. Tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä sähköpostitse: help@sportiro.fi. 

Mitä tulee tehdä, jos vastaanotan rikkinäisen tuotteen?

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, voite tehdä tuote reklamaation seuraavasta linkistä - Tuote reklamaatiot

Huomioithan, että takuu on voimassa 6 kuukautta ostotapahtumasta.

Olemmeko vastaanottaneet palautuksenne?

Tavallisesti palautuksen käsittelyyn menee noin 2-5 arkipäivää paketin vastaanottamisesta. Voit olla yhteydessä osoitteeseen help@sportiro.fi, jos sinulla ilmenee kysymyksiä.

CHECK OUT SOMETHING NEW!